Triathlon training

Speciaal voor deelnemers aan de 38e Trustus Vermogensbeheer triathlon op 22 juni 2024 organiseert De Vuurtoren zwemtrainingen. Wilt u aan uw zwemtechniek werken, of wilt u conditie opbouwen in het water? Dan is deze training voor u!

Wat houd de triathlon training in?

Het programma bestaat uit 6 trainingsavonden van 45 minuten. Tijdens deze trainingen kunt u aan uw conditie werken met onze trainingsschema’s, beschikbaar op alle niveaus. Ook zullen onze trainers uw zwemslag bekijken en, indien nodig, technische tips geven. Wanneer u specifieke vragen heeft kunt u deze natuurlijk stellen. Wij zullen u dan helpen te verbeteren waar u dat wilt.

Tijdens het proefzwemmen in de Vliet voor alle triatleten zijn we aanwezig om uw veiligheid te garanderen en eventueel te helpen met vragen.

Wat zeiden eerdere deelnemers van de training?

Super opzet. Handige tips van zeer vriendelijke mensen.

Ik vond het vooral leuk om samen naar datzelfde doel toe te werken. Ik zou jullie trainingen zeker aanbevelen.

Geweldig initiatief, trainingen waren naast nuttig ook erg gezellig.

Praktische informatie

 • Trainingsavond
            Woensdagavond
 • Data
            8, 15, 22, 29 mei en 5, 12 juni
 • Tijd
            20.00 – 20.45 uur
 • Locatie
            Zwembad Blankershove, Oud Gastel
 • Kosten
            €30,-
 • Capaciteit
            30 deelnemers

  Inschrijven

  Voornaam

  Achternaam

  Geslacht

  Geboortedatum

  E-mailadres

  Telefoonnummer

  Ik wil meedoen aan de triathlon training van RBZV De Vuurtoren en zal de betaalinstructies opvolgen. Uw inschrijving is pas compleet na betaling van het inschrijfgeld. Bij uitschrijven door de deelnemer vindt geen restitutie plaats. De Vuurtoren houdt zich het recht voor om bij onvoldoende aanmeldingen de triathlontraining af te gelasten, en zal in dit geval alle betaalde inschrijfgelden restitueren.